Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Tudom, hogy megvolt, 160 órám van benne, csak úgy gondoltam, hogy igazából még elrontani sem lehet, ahogy az elsőben sem.
Lapozni kell, ez igaz, de én általában úgy vagyok vele, hogy egyszer megnézem, mit lenne érdemes fejleszteni, aztán utána úgyis lassacskán, szintlépésekkel mire eljutok odáig, hogy megint gondolkodnom kelljen, már eltelik annyi idő, hogy az a kis lapozás ne okozzon fennakadást.
Ezzel együtt egyetértek, hogy felesleges és indokolatlan a lapozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest