Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarBubbles
tag
Az első kérdésedre ITT minden le van írva.
Szerintem az elején nem érdemes elhasználni, úgyis gyorsan haladsz és hamar elgyengülnek.Olyan régen nem játszottam vele, hogy nem is emlékszem, így nem akarok hülyeséget mondani. Az ellenfelek szintje fix de ha többen vagytok, akkor erősebbek. De bizonyos szint különbségnél te nem fogsz xp-t kapni. Az alapjátékban talán egy hely van (Lynchwood) ami szinteződik.
Mivel csak az alap játékkal játszottam így nem tudom. De az úgy vettem észre, hogy az elején érdemes inkább olyan skillekre rakni amitől tankosabb leszel. Sebzést adnak a fegyverek bőven, meg így könnyebben hozzá lehet szokni a játékhoz (nem halsz olyan könnyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest