- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Miután kipróbáltam pénteken a játékot és nem tetszett, így tegnap megvettem a Goty verziót steamen
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.
Na szóval lenne pár kérdésem, tudom nektek ez kicsit fárasztó lesz mert 1000éve játszotok már, de pls ha van időtök válaszoljatok.-Sanctuary-ban találtam egy ládát amit golden key nyit. Van is egy, azt tartogassam későbbre vagy nyissam ki a ládát? Lehet ilyen kulcsokat majd még szerezni vagy csak ez az egy van? Mire jó az a GoldenKey.
-Tervezzük Co-Op-ban játszani ismerőssel. Ha én lvl8 vagyok és ő ma kezdi akkor tudunk együtt játszani? A game dinamikusan változtatja az ellenfelek erősségét?
-Tudom ez kicsit buta kérdés de Psycho-t merre érdemes talentelni? Én eddig +HP-ra és a Hellborn talentet fejlesztettem. Bár ha jól értelmezem Hellborn talenthez elengedhetetlen a flame fegyók használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NIOH 3
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.