Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Miután kipróbáltam pénteken a játékot és nem tetszett, így tegnap megvettem a Goty verziót steamen
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.
Na szóval lenne pár kérdésem, tudom nektek ez kicsit fárasztó lesz mert 1000éve játszotok már, de pls ha van időtök válaszoljatok.-Sanctuary-ban találtam egy ládát amit golden key nyit. Van is egy, azt tartogassam későbbre vagy nyissam ki a ládát? Lehet ilyen kulcsokat majd még szerezni vagy csak ez az egy van? Mire jó az a GoldenKey.
-Tervezzük Co-Op-ban játszani ismerőssel. Ha én lvl8 vagyok és ő ma kezdi akkor tudunk együtt játszani? A game dinamikusan változtatja az ellenfelek erősségét?
-Tudom ez kicsit buta kérdés de Psycho-t merre érdemes talentelni? Én eddig +HP-ra és a Hellborn talentet fejlesztettem. Bár ha jól értelmezem Hellborn talenthez elengedhetetlen a flame fegyók használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Apple MacBook
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(ez ám a logika
) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.