Hirdetés
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen a második sem tudta ütni hangulatban az elsőt, de pont ahogy mondod az a sok egyéb dolog kompenzált, Handsome Jack továbbra is az egyik legjobban írt főgonosz evör, egy olyan játékban ahol a sztori meg karakterek másodlagosak (lennének) végülis. Anniy, hogy a második rész viszont sokkal változatosabb volt, ami egy 50-60 órás végigjátszásnál már inkább előny szerintem, de tény hogy olyan erős hangulata egyik pályának sem volt mint a Bl1 legjobb pillanatai.
Amúgy szokan szidták Anthony Burch-öt hogy telefosta meme-ekkel a játékot, amit aztán 15 év múlva már senki nem fog érteni szóval mire volt az jó, de ennek ellenére nagyon jól tudta a karaktereket írni. Szvsz Tiny Tina a legjobb példa erre, hiába van benne a Bl3-ban vagy az előfutárként kiadott utolsó Bl2 DLC-ben, már feleolyan vicces sincs szerintem.
#4647gbors
"Ez nem tény, hanem sokak szubjektív véleménye. Én pl. nem értek vele egyet
"
Szerintem is sokat fejlődött, de annyit szerintem sem hogy elvigye a hátán a játékot úgy hogy ezen kívül mindne más leromlott. Nagy szenvedve fejeztem be a Bl-3at mert már nagyon-nagyon untam, hiába az első pár órában még megvolt a wow faktor, hogy lehet csúszni, kapaszkodni, fegyverek jól szólnak, rendesen ütnek, van továbbgondolt érdekes mechanika stb. A borzalmas sztori, fájdalmasra írt karakterek, fantáziátlan pályadesign, és a kb semmit nem fejlődött küldetésdesign hamar elefledtette azt hogy a minute-to-minute gunplay valóban fejlődött.Ezt a Wonderlands akármit próbálta valaki amúgy? Olyan rossz mint a Bl3?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Filmvilág
- Gamepad
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"