- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Mégsem sebezzük egymást. Pedig mintha az előző játékban sikerült volna. De lehet hogy véletlenül D1Rect pont lecserélte a pajzsát egy újabbra amikor rálőttem. Ha jól emlékszem egy árusító automatánál lőttem rá.
Most mindkettőtökre rálőttem és meg sem karcoltalak titeket. Még static fegyverrel sem jött le semmi a pajzsból.Negyedik ember miért lépett le? Megírta?
Van néhány idegesítő hibája a játéknak. Nagyon konzolport fílingje van neki. A multija meg az egész menürendszere egy legalább tíz éves játékot idéz. A chat egész egyszerűen katasztrófa ami benne van.
Na meg hogy ha megszakad a kapcsolat közöttünk akkor újra kell indítanom a játékot mert nem hajlandó többé csatlakozni.Amúgy jó játék. Tetszik. Csak ezek az amatőr hibák ne lennének benne.
Ez a böszme állat meg szinte megállíthatatlan. Amennyire nem akartam vele lenni az elején annyira élvezem most vele a játékot. Csak az a baj, hogy amíg az ökleimet használom addig nem fejlődnek a fegyveres képzettségeim. (legalábbis gondolom) Külön ökölharcos képzettség pedig nincs sajnos.
Amúgy azt tudja valaki, hogy ha egy mod pluszt ad valamelyik képességhez akkor az akkor is beleszámít ha már maxra fejlesztettem azt? Pl +2 iron fist és nekem már 5-ös akkor 7-es lesz csak nem írja ki, vagy pedig ilyenkor nem ad semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest