Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz genndy #4393 üzenetére

Mégsem sebezzük egymást. Pedig mintha az előző játékban sikerült volna. De lehet hogy véletlenül D1Rect pont lecserélte a pajzsát egy újabbra amikor rálőttem. Ha jól emlékszem egy árusító automatánál lőttem rá.
    Most mindkettőtökre rálőttem és meg sem karcoltalak titeket. Még static fegyverrel sem jött le semmi a pajzsból.

Negyedik ember miért lépett le? Megírta?

Van néhány idegesítő hibája a játéknak. Nagyon konzolport fílingje van neki. A multija meg az egész menürendszere egy legalább tíz éves játékot idéz. A chat egész egyszerűen katasztrófa ami benne van.
    Na meg hogy ha megszakad a kapcsolat közöttünk akkor újra kell indítanom a játékot mert nem hajlandó többé csatlakozni.

Amúgy jó játék. Tetszik. Csak ezek az amatőr hibák ne lennének benne.

Ez a böszme állat meg szinte megállíthatatlan. Amennyire nem akartam vele lenni az elején annyira élvezem most vele a játékot. Csak az a baj, hogy amíg az ökleimet használom addig nem fejlődnek a fegyveres képzettségeim. (legalábbis gondolom) Külön ökölharcos képzettség pedig nincs sajnos.

Amúgy azt tudja valaki, hogy ha egy mod pluszt ad valamelyik képességhez akkor az akkor is beleszámít ha már maxra fejlesztettem azt? Pl +2 iron fist és nekem már 5-ös akkor 7-es lesz csak nem írja ki, vagy pedig ilyenkor nem ad semmit?

Új hozzászólás Aktív témák