- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Már eljöttetek az automatától, szóval nyílt terep volt. De amúgy sem számít. Tegnap úgy haltam meg egyszer hogy pont az automatában turkáltam mikor rám támadt egy ellenség akit nem vettem észre.
De öklös képzettség nincs. Vagy csak én nem vettem észre?Nagyon erős berserker módban az ipse. Egy ütéssel annyit sebzek mintha egy fél tárral ráküldenék. Én nem tudok jó buildet, de szerintem nincs is rá szükségünk. Elég jól haladunk.
Mondjuk azt láttam, hogy neked van ammo reges képességed is. Az ágyúd "osztogatja".
-
Huma
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Aham. D1Rectnek is kifagyott egyszer a játék.
-
Huma
addikt
Mégsem sebezzük egymást. Pedig mintha az előző játékban sikerült volna. De lehet hogy véletlenül D1Rect pont lecserélte a pajzsát egy újabbra amikor rálőttem. Ha jól emlékszem egy árusító automatánál lőttem rá.
Most mindkettőtökre rálőttem és meg sem karcoltalak titeket. Még static fegyverrel sem jött le semmi a pajzsból.Negyedik ember miért lépett le? Megírta?
Van néhány idegesítő hibája a játéknak. Nagyon konzolport fílingje van neki. A multija meg az egész menürendszere egy legalább tíz éves játékot idéz. A chat egész egyszerűen katasztrófa ami benne van.
Na meg hogy ha megszakad a kapcsolat közöttünk akkor újra kell indítanom a játékot mert nem hajlandó többé csatlakozni.Amúgy jó játék. Tetszik. Csak ezek az amatőr hibák ne lennének benne.
Ez a böszme állat meg szinte megállíthatatlan. Amennyire nem akartam vele lenni az elején annyira élvezem most vele a játékot. Csak az a baj, hogy amíg az ökleimet használom addig nem fejlődnek a fegyveres képzettségeim. (legalábbis gondolom) Külön ökölharcos képzettség pedig nincs sajnos.
Amúgy azt tudja valaki, hogy ha egy mod pluszt ad valamelyik képességhez akkor az akkor is beleszámít ha már maxra fejlesztettem azt? Pl +2 iron fist és nekem már 5-ös akkor 7-es lesz csak nem írja ki, vagy pedig ilyenkor nem ad semmit?
-
Huma
addikt
Olvasom hogy ami magon van fenn Borderlands GOTY (két verzió) sokaknak nem akar működni. Ritka példa arra amikor a tört verzió rosszabb mint az eredeti.

Amúgy azért néztem be ide mert meg szeretném kérdezni, hogy nincs e valakinek kedve majd co-opban nyomni. Első szintről gondoltam végigvinni a kalandot. Sokkal nagyobb móka lehet mint egyedül.
Jelenleg egy 27-es szintű vadásszal (Mordecai) vagyok. A madara nagyon tápos. Néha még én is félek tőle.
Egy ember már mondta, hogy volna kedve multiban tolni velem. Egy 4-es csapatot nagyon jó lenne összehozni. Aztán egyeztetés után, mikor mindenki ráér akkor néha nyomnánk pár órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest