Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A Williw Tree-vel kapcsolatban: vagy tényleg, ahogy Te is írtad, vagy egyáltalán nem kellett volna engedni használni, hiszen a játék az eredeti fegyverekkel és egyebekkel igazán élvezetes, és így jelent kihívást, VAGY ha már létezik a Willow, akkor legyen a játék része, vagy mint egy DLC- vásárolhassa meg aki akarja.
Amúgy érdekesnek találom magát azt, hogy van egy ilyen lehetőség, amivel ennyire alakítható a játék, új fegyvereket, dolgokat lehet készíteni, és ezeket akár át is lehet adni a többieknek
Az viszont tény, hogy elértéktelenítette a game-ban található felszereléseket. Emléxem, amikor először kaptam egy ilyen willow-os "Isten"-től fegyvereket, csak néztem, és sajnos sorra dobáltam el az addigi kedvenc, nagy nehezen és nagy örömmel, talált cuccaimat.... persze most is elraktározom a számomra érdekes a "normál" játékban találtakat, de szorgosan gyűjtögetem a mások által adományozott dolgokat is. Mostanában egy-két kivételtől eltekintve szinte csak a normál fegyvereket használom, és szeretem. (Crewmerax-nál nem nagyon próbálkoztam a "csoda" fegyók nélkül-ez is igaz...)Láttam egy interjút a Gearbox vezetőjével, és hát annyi számomra is érthető volt ( bár nem nagyon tudok angolul) , hogy nagyon szeretik a Borderlands-ot. A szívük csücske. De most a Duke Nukem-en dolgoznak és tervezik a folytatást, de nem mondják meg, vagy nem tudják (?) hogy mikor. A lényeg, hogy belátható időn belül álljanak elő egy új résszel, mert úgy járok, mint Cartmen az új Nintendóval.....
Több mint 3.000.000 példányt adtak el a Borderből, üzletnek sem volt rossz. Hülyék lennének nem folytatni- szerintem.
Amit írtál, ez az Aliens Colonial Marines nevű játék- erről még nem hallottam. Mihez hasonlít?
Rage: én azt olvastam valahol, hogy a Borderlands-t valamikor a kezdetekben nem ilyen képregényes grafikával tervezték, hanem "normál"-lal. ha a két jéték nem csak a tájban, környezetben tárgyakban fog egymásra hasonlítani, ha nem mondjuk a játékmenetben, akkor annak örülnék
és akár 100%-ban is hasonlíthatnak egymásra 
....de a Brink óta óvatosabb vagyok....hiszem, ha látom....elkezdődött az E3, de Border ügyben nem tudtam meg még semmit se nem

Eddig nem nagyon találkoztam amerikaikkal a neten, de most sorra beléjük botlom....akkor inkább az angolok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cudy routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron N5010 i5 M520/4 GB RAM/Radeon HD5650/128 GB SSD laptop
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az viszont tény, hogy elértéktelenítette a game-ban található felszereléseket. Emléxem, amikor először kaptam egy ilyen willow-os "Isten"-től fegyvereket, csak néztem, és sajnos sorra dobáltam el az addigi kedvenc, nagy nehezen és nagy örömmel, talált cuccaimat.... persze most is elraktározom a számomra érdekes a "normál" játékban találtakat, de szorgosan gyűjtögetem a mások által adományozott dolgokat is. Mostanában egy-két kivételtől eltekintve szinte csak a normál fegyvereket használom, és szeretem. (Crewmerax-nál nem nagyon próbálkoztam a "csoda" fegyók nélkül-ez is igaz...)