- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A Williw Tree-vel kapcsolatban: vagy tényleg, ahogy Te is írtad, vagy egyáltalán nem kellett volna engedni használni, hiszen a játék az eredeti fegyverekkel és egyebekkel igazán élvezetes, és így jelent kihívást, VAGY ha már létezik a Willow, akkor legyen a játék része, vagy mint egy DLC- vásárolhassa meg aki akarja.
Amúgy érdekesnek találom magát azt, hogy van egy ilyen lehetőség, amivel ennyire alakítható a játék, új fegyvereket, dolgokat lehet készíteni, és ezeket akár át is lehet adni a többieknek
Az viszont tény, hogy elértéktelenítette a game-ban található felszereléseket. Emléxem, amikor először kaptam egy ilyen willow-os "Isten"-től fegyvereket, csak néztem, és sajnos sorra dobáltam el az addigi kedvenc, nagy nehezen és nagy örömmel, talált cuccaimat.... persze most is elraktározom a számomra érdekes a "normál" játékban találtakat, de szorgosan gyűjtögetem a mások által adományozott dolgokat is. Mostanában egy-két kivételtől eltekintve szinte csak a normál fegyvereket használom, és szeretem. (Crewmerax-nál nem nagyon próbálkoztam a "csoda" fegyók nélkül-ez is igaz...)Láttam egy interjút a Gearbox vezetőjével, és hát annyi számomra is érthető volt ( bár nem nagyon tudok angolul) , hogy nagyon szeretik a Borderlands-ot. A szívük csücske. De most a Duke Nukem-en dolgoznak és tervezik a folytatást, de nem mondják meg, vagy nem tudják (?) hogy mikor. A lényeg, hogy belátható időn belül álljanak elő egy új résszel, mert úgy járok, mint Cartmen az új Nintendóval.....
Több mint 3.000.000 példányt adtak el a Borderből, üzletnek sem volt rossz. Hülyék lennének nem folytatni- szerintem.
Amit írtál, ez az Aliens Colonial Marines nevű játék- erről még nem hallottam. Mihez hasonlít?
Rage: én azt olvastam valahol, hogy a Borderlands-t valamikor a kezdetekben nem ilyen képregényes grafikával tervezték, hanem "normál"-lal. ha a két jéték nem csak a tájban, környezetben tárgyakban fog egymásra hasonlítani, ha nem mondjuk a játékmenetben, akkor annak örülnék
és akár 100%-ban is hasonlíthatnak egymásra 
....de a Brink óta óvatosabb vagyok....hiszem, ha látom....elkezdődött az E3, de Border ügyben nem tudtam meg még semmit se nem

Eddig nem nagyon találkoztam amerikaikkal a neten, de most sorra beléjük botlom....akkor inkább az angolok....
Új hozzászólás Aktív témák
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Clevo X170KM-G Ultra Gaming "DTR" i7-11700K , RTX 3080 16GB (165W+) , 64GB 3200MHz RAM, 2TB M.2 SSD
- Magic Mouse 2 Újszerű/1 hónap garancia/
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- Ghost of yotei
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az viszont tény, hogy elértéktelenítette a game-ban található felszereléseket. Emléxem, amikor először kaptam egy ilyen willow-os "Isten"-től fegyvereket, csak néztem, és sajnos sorra dobáltam el az addigi kedvenc, nagy nehezen és nagy örömmel, talált cuccaimat.... persze most is elraktározom a számomra érdekes a "normál" játékban találtakat, de szorgosan gyűjtögetem a mások által adományozott dolgokat is. Mostanában egy-két kivételtől eltekintve szinte csak a normál fegyvereket használom, és szeretem. (Crewmerax-nál nem nagyon próbálkoztam a "csoda" fegyók nélkül-ez is igaz...)