Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Rajta vagy a listámon
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak.