Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Debilon
üzenetére
én a kaki laptopomon tolom amiben csak egy HD3470 van de 4GB ram és nálam már medium-low -on is megeszik 900+MB -t a game szóval lehet a ram a kevés, de nem tudom nekem szép folyamatos és soha nem akad be, bár nem is maxon játszok vele, de a rajzos grafika miatt alacsonyabb grafon se veszti el a hangulatát a játék
amúgy eddig bejön a game bár még csak level 14 vagyok, mert keveset tudtam játszani vele a hétvégén, de kellően nehéz szerintem, de nem idegesítően, legalább nem hent csak, mert azért meg is lehet pusztúlni könnyen szóval tetszik, meg hogy van kocsi is így azért gyorsabb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest