- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
amúgy a dlc2-t,a Moxxi-t,ha nem játszol neten,igazából kár volt megvenni,talán még nettel is...6 aréna az egész,ahol nem kapsz tapasztalati pontot,ráadásul az első 3-on 5x5 hullámot kell túlélned,mindegyik végén 1 boss-harccal,vagyis 25 hullám...ez még elmegy,erős cuccal főleg,neten végülis mondhatni könnyű...de a másik 3 már 20x5 kör,vagyis összesen 100 hullámot kellene túlélni,20 bossharc...és mondanom sem kell,erre nincs save...igaz újrakezdeni halál után nyilván csak az adott kört kell,vagyis legrosszabb esetben ha az 5.boss hullámban kampec,akkor csak a hullámok mennek a levesbe,a kört kezded elölről...de hát ideális esetben a másik 3 aréna 100 hulláma,ami mondjuk legyen 2 perc(tuti több,sok pofázás,számláló,stb...),az összesen már több,mint 3 óra!
kábé a full fanatikusok esetleg megcsinálják,de hát a dijazása az első 3 arénának is,és a második 3 arénának is csak plusz 1 skill pont...ami 1.nem ér sokat,2.úgyis kimaxolta már magát rég,aki sokat játszik enélkül is....nekem is csak 1 nagy aréna van kész...de megfogadtam,hogy a többinek neki nem kezdek... 
viszont ezekért is eleve nem érdemes "sorrendben" menni,nomeg a dlc-k különálló sztorik.viszont irtam a zombi szintigényét,gondolom az megvan,de a Knoxx-nál nem vicc,hogy full 50-es karakterrel még simán véged van...a nyugodtabb játék olyan 55-ös szinttől kezdődik vele!mondjuk próbaképp el kéne menned a T-bone Junction-ba,ha már 50-es a karaktered,mert talán mondtak olyat is,hogy addig nem indulsz meg 50 felé...de a dlc-n kivül is megy a szintlépés...tippeket irtam végülis lejjebb/korábban a szintre
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN és bontott Xiaomi Redmi 7 3/32GB,2Sim,Független
- Bravo 17 C7VF 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Be Quiet! - LIGHT WINGS LX 120mm PWM házventilátor (3db/CS)
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kábé a full fanatikusok esetleg megcsinálják,de hát a dijazása az első 3 arénának is,és a második 3 arénának is csak plusz 1 skill pont...ami 1.nem ér sokat,2.úgyis kimaxolta már magát rég,aki sokat játszik enélkül is....nekem is csak 1 nagy aréna van kész...de megfogadtam,hogy a többinek neki nem kezdek...