Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sonja #1761 üzenetére

amúgy a dlc2-t,a Moxxi-t,ha nem játszol neten,igazából kár volt megvenni,talán még nettel is...6 aréna az egész,ahol nem kapsz tapasztalati pontot,ráadásul az első 3-on 5x5 hullámot kell túlélned,mindegyik végén 1 boss-harccal,vagyis 25 hullám...ez még elmegy,erős cuccal főleg,neten végülis mondhatni könnyű...de a másik 3 már 20x5 kör,vagyis összesen 100 hullámot kellene túlélni,20 bossharc...és mondanom sem kell,erre nincs save...igaz újrakezdeni halál után nyilván csak az adott kört kell,vagyis legrosszabb esetben ha az 5.boss hullámban kampec,akkor csak a hullámok mennek a levesbe,a kört kezded elölről...de hát ideális esetben a másik 3 aréna 100 hulláma,ami mondjuk legyen 2 perc(tuti több,sok pofázás,számláló,stb...),az összesen már több,mint 3 óra! :DDD kábé a full fanatikusok esetleg megcsinálják,de hát a dijazása az első 3 arénának is,és a második 3 arénának is csak plusz 1 skill pont...ami 1.nem ér sokat,2.úgyis kimaxolta már magát rég,aki sokat játszik enélkül is....nekem is csak 1 nagy aréna van kész...de megfogadtam,hogy a többinek neki nem kezdek... :DDD

viszont ezekért is eleve nem érdemes "sorrendben" menni,nomeg a dlc-k különálló sztorik.viszont irtam a zombi szintigényét,gondolom az megvan,de a Knoxx-nál nem vicc,hogy full 50-es karakterrel még simán véged van...a nyugodtabb játék olyan 55-ös szinttől kezdődik vele!mondjuk próbaképp el kéne menned a T-bone Junction-ba,ha már 50-es a karaktered,mert talán mondtak olyat is,hogy addig nem indulsz meg 50 felé...de a dlc-n kivül is megy a szintlépés...tippeket irtam végülis lejjebb/korábban a szintre

Új hozzászólás Aktív témák