- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nna.akkor csak irok pár sort a tegnapi tapasztalatokról...kezdjük talán a szivásokkal,mert elég problémásan indult a dolog...előszöris a dlc igen szép,méretes...3 giga körül állt meg a letöltésjelző a steamen,mire kész lett..tehát a hely kell majd neki az install könyvtárban/meghajtón...
utána jön a feketeleves.a patch is 300 mega
de nem is ez a gond...rengetegen,többek között én is tapasztaltam azt,hogy a patch/dlc után a játék instabil lett,visszatértek grafikai,stb hibák,a játék a pályára lépéskor kifagy,general protection fault,stb,a gépigény "nőtt",a dinamikus árnyék használata ATI kártyákon megint nem javallott,pedig ezt elvileg az előző patch javitotta.és sajna a hiba nem köthető egyébként az új dlc-n játszáshoz,engem kivágott a sima alap pályáról is többször.
A játékba épitettek védelmet a hackelt fegyverek ellen...ezt jópár ember,köztük én is megszivta,ugyanis jópár teljesen normális fegyvert is elvett a játék induláskor(törli az inventory-ból,nem lehet eléggé hangsúlyozni,patch/dlc előtt a savegame-eket KIMENTENI!!!),odalett 4-5 jó kis sötétnarancs,érintetlen fegyverem,neten olvasva bizonyos fegyvertipusokmint pl.a liquid orion sniper és a hx550c smg,ezekből lehetett találni normál úton is extrább példányokat,mint irtam is korábban,a sniper pl.alapból,GYÁRILAG 5 golyót lőtt ki...lehet,hogy egyúttal balanszoltak is,kevés az infó ezen a téren...de még érintett pl.eridian fegyót is,stb,revolvert ez a váratlan del.fejlemény talán később...
DE a "csinált" karakterek lvl50-ig nincsenek tuti bántva,én nem kisérleteztem,feljebb lehet-e,hogy most 61 a korlát,kevés idő volt tesztelni,meghát nem olyan sok az a +11lvl,hogy ne csinálja meg az ember..ezzel kapcsolatban érdekes dolog,hogy a dlc próba után mentem egy kört az eridian promontory-n,és 50-ről majdnem 53 lettem,vagyis vagy bug,vagy direkt,de sima helyszinen is lehet fejlődni.de ami nem jött be,hogy a vault-ból elindulva vissza már másodszorra nem volt ellenség...ergó nem tudtam mégegyszer lenyomni.de szerintem ez csak 1 játékra vonatkozik,kilépés után lehet megint megy...mint ahogy a dlc-ben is csináltam egy részt 2x,és a láda is újra nyitható volt..serverbrowser....semmi érdemi javulás,nem tudom,kinek a barom ötlete volt,hogy csak azt jelzi ki,hogy a hostnak megvannak-e a dlc-k...de minden maradt a régiben,ha nem irja ki a host,nem tudod,dlc megy-e,cserébe a dlc-sek hostjai max szépen elriasztják a "simákat" a belépéstől,mégha sima terepen is megy a játék/ha belépnek,a host nem tud dlc-re váltani,vagyis SEMMI értelme nem volt,semmi javulás e téren...kapják be...no hirtelen ennyi az alap,játékkörüli dolgokról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de nem is ez a gond...rengetegen,többek között én is tapasztaltam azt,hogy a patch/dlc után a játék instabil lett,visszatértek grafikai,stb hibák,a játék a pályára lépéskor kifagy,general protection fault,stb,a gépigény "nőtt",a dinamikus árnyék használata ATI kártyákon megint nem javallott,pedig ezt elvileg az előző patch javitotta.és sajna a hiba nem köthető egyébként az új dlc-n játszáshoz,engem kivágott a sima alap pályáról is többször.