Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
venice23
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, illetve javaslatokat kérnék. Van egy gép paraméterek: 3200+ athlon 64 2.000 mhz-ről 2.7-re húzva, 2 giga ram, Sapphire x1950 pro vga. Na most akár milyen beállításokra rakom a gémet akad, de az a poén h csak eggyes helyeken. Több esetben van h pl van 1 valag ellenfél elödtem meg sem akad, fordulok 1 falhoz, stb és elkezd akadni. Próbáltam az ini file-t átszerkeszteni, pár efektet kikapcsóltam de kb semmi érezhető eredmény ( max 1-2 fps) Vsync sem akar bekapcsólni nagyon, tripple buffer szal nuku ( sehogy sem akart nekem bekapcsólni, se file át nevezés után, sem driveren belüli erőltetés után) Szal szeretnék kérni pár lehetséges mególdást, persze tudom proci csere kellene, de sztem így nem olyan gyenge a proci ( cod4, meg a 6 elég jól megy ezen a configon szal érdekes) Ja ati driverből 9.11 van fent, mással nem megy már ez a vga sajnos mert amd bácsiék megtíltották :S Tök mindegy melyik driver van fent régi vagy ez, ugyan úgy megy .
Előre is thx az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest