Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

a zombi TK Baha helye a Halow's End -en:

jópár youtube videót átnéztem,mire sikerült nagy nehezen konkrétan beazonositani a helyet,én már egyszer jártam itt ugye a Halloween tökfej kinyiffantása miatt,de akkor azt hittem,hogy ez a hely csak ennek van alárendelve,azért ennyi zombi,stb...a fene se gondolta volna,hogy itt még maradt valami...sajna küldi nem utal rá alapból,én nem tettem volna a ház elé a lábat,ami alapján pár méterrel arrébb megtalálni Bahát,hanem tettem volna valami esetleg nehezebb helyszinre itt,vagy jó poénként mondjuk valamelyik csónakba,stb...de tény,hogy tényleg minden sz...t megnézek a játékban,megcsinálom az összes bounty-t(itt ezeréve kész volt minden)...de azért a tökfejet lenyomtam az eridian sniperrel,critical only találatokkal,úgy sebezte,de nem tudom,mit tegyek még,a 00-s eridian fegyó skillem EGYÖTÖDE van kész...pedig öltem vele,akit lehetett...ráadásul New Haven trükk ide vagy oda,nem sikerült több ilyen cuccot találni se,pedig egy órát nyomattam a kutakodást,még egy értelmesebb fegyót se adott.lehet fegyóskillt se ad,csak majd új helyszinen,már nagyon beállt mindenfélénél az ilyen 1-2-4-10 xp-kre akárki jön.ok,hogy egy ideje szinte minden normál ellenfél 1 lövés,de erről nem tehetek :D a sok bounty...meg persze a szerencse(fegyó).
    ráadásul a normál küldik fonalát is meg kell találni,mert youtube alapján még sok helyre el se jutottam,semmi Guardian Angel küldi,stb,és nem tudom,hova is menjek hirtelen,amit én marha bevállaltam rengeteg bounty-t,elfogytak,maradt még a brains(végülis jó arány,fél óra alatt meglett a 10-25-50 és a 100-ból 42,ami akárhogy nézzük,122 headshot csak,fél órára :DDD)ennyit arról,hogy kevés és lassú minden zombi :DD,utána amit még tudok,a scrapyard bountyboard-ja frissült,azt mondogatja,gondolom a tuti majd egyébén valahol New Haven-ból lesz,valami nem bejárt helyszinen...aztán csak újraindul a sztori,láttam szép havas-eridiános helyszint is,stb...
    ja,megleltem a rohadt jegyzetet is,amit a múltkor kerestem...hát feltűnt,hogy a térkép szaggatottan jelöl halványan valamit,miért is ne,a föld alatt volt egy szoba(ez a zombison egy elhagyatott városi misszió volt,ez az egy "normális" zombis térkép,volt itt főellenfél egy először valami jeladásos küldi miatt,egy meg most a jegyzetek összeszedése után.),itt ilyen orvosi vackok voltak,meg gyógyautomata,nem a kezdő helyszin(ide a föld alól pár kanyarnyi folyosó után egyébként egy lift vitt fel),hanem a map felső részén.
    ja közben meglett a helyszin,Dead Haven a neve.itt a jobb felső résznél szemfülesek kiszúrhatják a kis szaggatott téglalapot..talán a zombi Bahánál ez volt még a nehezebb az egészben,még a clap-trap rescue-k se voltak ilyen talányosak nekem. :W

Új hozzászólás Aktív témák