- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy
újonc
szia
próbáltam lyukakat csinálni benne..annyira már talán nem is durva a penészedés. A mohát már régebben leszedtem róla pont amiatt, mert nem akartam, hogy pangjon benne a víz. Megpróbálom még jobban elnyújtani a locsolást és megvárom, hogy jobban kiszáradjon. Leveleit nem mondanám, hogy sárgulna, de peregnek mostanában de gondolom az ősz miatt is. A hullás mellett sok új levél és hajtás is jön. Várok egy kicsit és meglátom mi lesz. Ha nem változik cserélhetek most talajt? -
markyy
újonc
-
markyy
újonc
Sziasztok!
1 hete szülinapomra kaptam egy bonsai fát. Megállapításom szerint egy fikusz retusa, de lehet tévedek. Kicsit alakítgattam rajta, hogy számomra tetszetősebb legyen.Tettem rá mohát is, hogy szebb legyen és csináltam alá egy kavicságyat a pára miatt,de kezdő bonsai tulajdonos vagyok szóval szeretnék kérni pár tanácsot, hogy gondozzam ezt a fajtát mire figyeljek, esetleg mit alakítsak rajta stb. Szeretném majd átültetni is, de megvárom vele a tavaszt. Jelenleg nem akadamába van ültetve és én is valami speciális bonsai földet vettem hozzá. Szerintetek az is jó? Vettem hozzá tápoldatot is (Garri bonsai tápoldat) remélem az jó lesz. Várom a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest