Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy
újonc
Sziasztok!
1 hete szülinapomra kaptam egy bonsai fát. Megállapításom szerint egy fikusz retusa, de lehet tévedek. Kicsit alakítgattam rajta, hogy számomra tetszetősebb legyen.Tettem rá mohát is, hogy szebb legyen és csináltam alá egy kavicságyat a pára miatt,de kezdő bonsai tulajdonos vagyok szóval szeretnék kérni pár tanácsot, hogy gondozzam ezt a fajtát mire figyeljek, esetleg mit alakítsak rajta stb. Szeretném majd átültetni is, de megvárom vele a tavaszt. Jelenleg nem akadamába van ültetve és én is valami speciális bonsai földet vettem hozzá. Szerintetek az is jó? Vettem hozzá tápoldatot is (Garri bonsai tápoldat) remélem az jó lesz. Várom a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest