Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
köszönöm a választ!
igen, az erősítőn én is megakadtam, hogy most igazából nem is az kellene nekem, de nem tudtam jobbat kitalálni, viszont ez a dekóder már így segít a további tervezésben.a hangszóróknál nekem mindenképpen a teljesen wireless kellene, szóval jó lenne ha tudnék akkus megoldást találni. kihasználtság szempontjából azért nem lesz napi 2-3 órában sem használva, sőt lehet hogy csak heti 3-4 óra lesz, szóval talán nem kell majd kétnaponta töltenem.
ez egyébként még bennem volt kérdésként, hogy az akkus hangszórók esetében mennyire jellemző az, mint pl. a tölthető elemeknél, hogy ha "állásban" is lemerül vagy legalább is veszít a töltéséből?
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
témában kezdőként szeretnék egy lehet hogy egészen gyík kérdést feltenni: nappalimba tervezek valami olyan hang cuccot, ahol egy erősítőre lenne kötve egy bluetooth receiver (hogy csatlakozni tudjak rá telefonnal, tablettel stb., de ezen kívül az erősítőre kábelesen is lenne más eszköz csatlakoztatva, mint pl. tv, médialejátszó, set-top-box) és ha jól értettem ezeknek a működését, az erősítő kimenetére pedig egy bluetooth adót kellene tegyek, hogy az erősítő jelét bluetooth hangszóróra tudjam továbbítani (ha jól értettem olyan eszköz, ami egyszerre receiver és jeltovábbító, nem létezik - ha tévedek, javítsatok ki pls!!!).
ez egész alapja azonban - ha megoldható egyáltalán az, amit én kitaláltam - 4-5 jó kis bluetooth hangszóró lenne, amit elhelyeznék a nappaliban.
ehhez lenne az első és legfontosabb kérdés, hogy megoldható-e az hogy egy jelet több ilyen hangszóró is vegyen és együtt jól szóljanak (ne legyen mondjuk késés az egyik és a másik hangja között).ez alapján milyen hangszórók között keressek (nem kell high-end, egy jó ár-érték arányt keresek) és amúgy kb. 25 m2-t kellene besugározni, szóval ehhez elég teljesítményt keresek - az is lehet hogy 2 db erősebb hangszóró is elég lenne...
szóval nagyon az elején vagyok ennek, most még csak elképzeléseim vannak és most kezdem csak összeszedni az infókat, amik alapján majd gondolom alakulni fog, hogy mit lehet és mit nem.
a lényeg: ehhez az elképzeléshez, milyen hangszórókat ajánlanátok? ha esetleg a receiver témában is tudnátok tanácsot adni, azért még extra külön köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ANNO 1800
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő