Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
témában kezdőként szeretnék egy lehet hogy egészen gyík kérdést feltenni: nappalimba tervezek valami olyan hang cuccot, ahol egy erősítőre lenne kötve egy bluetooth receiver (hogy csatlakozni tudjak rá telefonnal, tablettel stb., de ezen kívül az erősítőre kábelesen is lenne más eszköz csatlakoztatva, mint pl. tv, médialejátszó, set-top-box) és ha jól értettem ezeknek a működését, az erősítő kimenetére pedig egy bluetooth adót kellene tegyek, hogy az erősítő jelét bluetooth hangszóróra tudjam továbbítani (ha jól értettem olyan eszköz, ami egyszerre receiver és jeltovábbító, nem létezik - ha tévedek, javítsatok ki pls!!!).
ez egész alapja azonban - ha megoldható egyáltalán az, amit én kitaláltam - 4-5 jó kis bluetooth hangszóró lenne, amit elhelyeznék a nappaliban.
ehhez lenne az első és legfontosabb kérdés, hogy megoldható-e az hogy egy jelet több ilyen hangszóró is vegyen és együtt jól szóljanak (ne legyen mondjuk késés az egyik és a másik hangja között).ez alapján milyen hangszórók között keressek (nem kell high-end, egy jó ár-érték arányt keresek) és amúgy kb. 25 m2-t kellene besugározni, szóval ehhez elég teljesítményt keresek - az is lehet hogy 2 db erősebb hangszóró is elég lenne...
szóval nagyon az elején vagyok ennek, most még csak elképzeléseim vannak és most kezdem csak összeszedni az infókat, amik alapján majd gondolom alakulni fog, hogy mit lehet és mit nem.
a lényeg: ehhez az elképzeléshez, milyen hangszórókat ajánlanátok? ha esetleg a receiver témában is tudnátok tanácsot adni, azért még extra külön köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest