- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
témában kezdőként szeretnék egy lehet hogy egészen gyík kérdést feltenni: nappalimba tervezek valami olyan hang cuccot, ahol egy erősítőre lenne kötve egy bluetooth receiver (hogy csatlakozni tudjak rá telefonnal, tablettel stb., de ezen kívül az erősítőre kábelesen is lenne más eszköz csatlakoztatva, mint pl. tv, médialejátszó, set-top-box) és ha jól értettem ezeknek a működését, az erősítő kimenetére pedig egy bluetooth adót kellene tegyek, hogy az erősítő jelét bluetooth hangszóróra tudjam továbbítani (ha jól értettem olyan eszköz, ami egyszerre receiver és jeltovábbító, nem létezik - ha tévedek, javítsatok ki pls!!!).
ez egész alapja azonban - ha megoldható egyáltalán az, amit én kitaláltam - 4-5 jó kis bluetooth hangszóró lenne, amit elhelyeznék a nappaliban.
ehhez lenne az első és legfontosabb kérdés, hogy megoldható-e az hogy egy jelet több ilyen hangszóró is vegyen és együtt jól szóljanak (ne legyen mondjuk késés az egyik és a másik hangja között).ez alapján milyen hangszórók között keressek (nem kell high-end, egy jó ár-érték arányt keresek) és amúgy kb. 25 m2-t kellene besugározni, szóval ehhez elég teljesítményt keresek - az is lehet hogy 2 db erősebb hangszóró is elég lenne...
szóval nagyon az elején vagyok ennek, most még csak elképzeléseim vannak és most kezdem csak összeszedni az infókat, amik alapján majd gondolom alakulni fog, hogy mit lehet és mit nem.
a lényeg: ehhez az elképzeléshez, milyen hangszórókat ajánlanátok? ha esetleg a receiver témában is tudnátok tanácsot adni, azért még extra külön köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest