Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somaisten
csendes tag
Én se várok a bizonytalan tronsmart t6-ra,inkább vettem a telekom coop kártyás akcióban egy JBL Charge 2 plusz-ot 19 ezerért. Ez legalább biztos minőség. És nem kell tovább eszelnem ezen, és aggódnom hogy időben ideér e a kinai cucc vagy nem.
-
somaisten
csendes tag
Sziasztok! Az eustock.eu oldalon mennyire biztos hogy lesz tronsmart t6? Kellene nekem egy fekete mivel megyünk nyaralni, és oda nagyon kellene. De ha itt várok már kinából sem jön meg karácsonyig, 23-án indulnánk. Esetleg tud valaki olyan helyet ahol van raktáron, vagy van valakinek eladó? Köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ulefone Armor 33 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest