Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somaisten
csendes tag
Én se várok a bizonytalan tronsmart t6-ra,inkább vettem a telekom coop kártyás akcióban egy JBL Charge 2 plusz-ot 19 ezerért. Ez legalább biztos minőség. És nem kell tovább eszelnem ezen, és aggódnom hogy időben ideér e a kinai cucc vagy nem.
-
somaisten
csendes tag
Sziasztok! Az eustock.eu oldalon mennyire biztos hogy lesz tronsmart t6? Kellene nekem egy fekete mivel megyünk nyaralni, és oda nagyon kellene. De ha itt várok már kinából sem jön meg karácsonyig, 23-án indulnánk. Esetleg tud valaki olyan helyet ahol van raktáron, vagy van valakinek eladó? Köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest