- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10656 üzenetére
Igen kellene, és hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek, különben fel sem tűnik, hogy állítom a hangszínt. Ez ilyen volt a mediamarktban is amikor ott kipróbáltam, csak azt hittem majd a távkapcsolóval be lehet állítani, de távkapcsolóval sem lehet, azzal is ugyanolyan.
Ha az enyém lenne már szét szedtem volna, hogy megnézzem mit lehet csinálni vele, de nem magamnak vettem, így nem akarom szétszedni hogy tesztelgessem.
Amugy 55ezer ft a mediamarktban, én azt nem mondanám olcsónak. Persze ez attól függ mihez viszonyítjuk. Egy partybox 1000-hez képest olcsó, de egy magyar átlagfizetéshez képest egyáltalán nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Eredeti játékok OFF topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- További aktív témák...
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest