- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10656 üzenetére
Igen kellene, és hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek, különben fel sem tűnik, hogy állítom a hangszínt. Ez ilyen volt a mediamarktban is amikor ott kipróbáltam, csak azt hittem majd a távkapcsolóval be lehet állítani, de távkapcsolóval sem lehet, azzal is ugyanolyan.
Ha az enyém lenne már szét szedtem volna, hogy megnézzem mit lehet csinálni vele, de nem magamnak vettem, így nem akarom szétszedni hogy tesztelgessem.
Amugy 55ezer ft a mediamarktban, én azt nem mondanám olcsónak. Persze ez attól függ mihez viszonyítjuk. Egy partybox 1000-hez képest olcsó, de egy magyar átlagfizetéshez képest egyáltalán nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52 15.6" Core i9 8950HK Quadro P3200 6GB 32GB DDR4 RAM 1TB NVME SSD
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- Dobozos, garanciális, számlás HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!!aKCIóó!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest