- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
belashx #14246 üzenetére
Még pénteken feltettem a legfrisebb(0.4.5) firmware-t az Uboom L-re.
Mivel az eredetivel nem sokat ment, részletekbe nem mennék bele, de első blikkre az eredetivel jobban szólt. Kissé sok lett a mély szekció. mást meg ugye nem tudok véleményezni. Gondolok itt többi tartomány milyenségére.Eredtei firmware megtalálható valamerre, vagy a supporttól kell kérnem?
Csinálhatnának 2 verziót. Egyet az eredeti, egyet az Oluv-féle hangolással, hogy pl. megmaradjon az akksi kijelzés a telón.Egyébként tetszik egyáltalán nem bántam meg, nagyon jó kis cucc.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
belashx #14246 üzenetére
Fú, én is majdnem rendeltem egy Uboom L-et. Nem sokon múlott. A szerencsém (?), hogy nem volt elég Eur a Revolut-omon, és nem akartam a hétvégi felárat kifizetni...
Mire eljött a hétfő lenyugodtam
Miután egyre többet hallgattam ilyen-olyan tesztekben, arra jöttem rá, hogy ez nekem túl sok. Úgy értem a magasak benne, amit Te is írtál.
Oluv szerintem kicsit túltolta a "bright", "sparkle" hangzást. Kíváncsi leszek, hogy nálad a legutóbbi fw.-vel milyen lesz. -
aldebaran
addikt
válasz
belashx #14192 üzenetére
Itt van a frissítéshez szükséges source és leírás.
A leírásnak a végén ez van:
Press the "Power button" and "Bluetooth button" at the same time. Voice broadcast software version number 0.4.1.
Ha nem ezt a verziót mondja, akkor update-eld.
Én nagyon szeretem a hangfalat, baromi jól szól. -
francz'70
senior tag
válasz
belashx #14174 üzenetére
Ne félj attól a tekerőtől, majdnem kizárt, hogy bármi baja essen.
Ez a hangerőszabályozó itt egy kicsit mélyebben ül mint a T6 Plus-nál és érzésre is masszív, mondjuk alapból az egész hangszóró nagyon masszív, nem egy pillekönnyű cucc!Ha már Tronsmart üzemidő: nálam eddig a Groove viszi a pálmát, brutál sokáig bírja, 30-40% os hangerővel több mint 20 órát is képes zörögni, cserébe (nyilván a mérete miatt is) hangzásban nem egy liga a kettő.
Viszont külső EQ val mindkettőnél jóval gyengébb lesz az üzemidő!Ha az "Uboom L" is képben van, bár nincs tapasztalatom vele, de hangzásban valszeg jobb választás mint az Upgraded.
Mondom ezt úgy, hogy nincs semmi bajom az Upgraded-el, csak sokszor elég melós még külső EQ val és egyébb hangzásjavítóval is számomra elfogadhatóra beállítani.Annyira vagyok vájtfülü, hogy az erősítőmön nincs EQ, így nem rontja a hangot.
Van egy olyan érzésem, hogy hamar megtalálod a hangszóródat... -
francz'70
senior tag
válasz
belashx #14171 üzenetére
Az Upgraded tekerője jól bírja, kb. 8 hónapja használom és semmi gond!
Amúgy jó kis hangszóró, a T2 höz képest elég nagy előrelépés lesz, (pl. erősebb basszus, 360° hangzás, stb.)
DE, egy 3rd party EQ kötelező, persze ha nem vagy vájtfülű a beépített EQ is elég lehet, nekem nem volt elég!
Viszont üzemidőben a T2 höz visszalépés lesz, de szerintem megéri. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
belashx #14169 üzenetére
" ... jobban megfelelne az "L"-es."
Hangminőségre - állítólag - most az a tuti. Viszont az inkább az "elé ülős" hangszóró, mivel előrefelé sugározza a hangot.
Azért javasoltam a "sima" UBOOM-ot és a StormBox Pro-t, mert azok ilyen 360°-os hangszórók. Leteszed mondjuk az asztalra, oszt' kb. mindenkinek ugyanolyan élvezetet nyújt. Plusz mindkettőnek van akasztója (hátizsák).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest