- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
francz'70 #14173 üzenetére
Köszi!
A tekerőnél inkább azt vélem problémának, ha benne lesz a táskában csomó egyéb mellett. Benyomódik, letörik valami másik cucctól, ilyesmi.A T2 jól szolgált, de nagyon torzan szól. Mmint nem a hangszóró torzít, hanem az erősítő része lehet ergya. Nem volt nagy szám, de lehetett strapálni. :)
Szerintem az is 15 órát bírt, mint az összes Tronsmart , de ugye a többivel nincs tapasztalatom.Annyira vagyok vájtfülü, hogy az erősítőmön nincs EQ, így nem rontja a hangot.
Persze itt más kategóriáról van szó, itt elnézem, megértem a szükségességét.
Próbálok olvasni, tájékozódni. Most épp az "Uboom "L-nél tartok. Elég olcsón hozzá lehetne jutni, de hétvégén megfülelek néhány alternatívát, hogy tudjam, mire számíthatok (Euronicsban, MM-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest