- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wolfman #9653 üzenetére
Tény, hogy nem kattintgattam végig a rendelést (mert egyfelől nekem ez még ráér, ill. picit még jobban utána akarok nézni) de pl. a BOOMSTER Boombox 2.0-nál van "free shipping"-es coupon.
Ja, nem olcsó, ill. nem egy Tribit / Earfün kategória. Viszont ahol én most nézelődök - HK Go+Play "környéke" - ott azért hasonló árakkal találkozni."A Go + Play nem tud punchy mélyet ... "
Nyilván nehéz definiálni, hogy mit jelent a "punchy", de én azt a "sub" hangot / mélyet értem alatta (inkább döng, még ha nem is "vesét leverően", mint kopog), aminek hallatán az ember hajlamos mélyládát keresni. Ilyet jellemzően a JBL és a HK hangszóróitól lehet hallani. Ebben a videóban (8:38-nál, odatekertem) Oluv pl. a Go+Play-t kóstolja össze a Boomster-rel (és mutat rá utóbbi hibájára). Na, ezek a "punchy" mélyek (főleg a HK-tól), amikre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest