Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wolfman
üzenetére
Tény, hogy nem kattintgattam végig a rendelést (mert egyfelől nekem ez még ráér, ill. picit még jobban utána akarok nézni) de pl. a BOOMSTER Boombox 2.0-nál van "free shipping"-es coupon.
Ja, nem olcsó, ill. nem egy Tribit / Earfün kategória. Viszont ahol én most nézelődök - HK Go+Play "környéke" - ott azért hasonló árakkal találkozni."A Go + Play nem tud punchy mélyet ... "
Nyilván nehéz definiálni, hogy mit jelent a "punchy", de én azt a "sub" hangot / mélyet értem alatta (inkább döng, még ha nem is "vesét leverően", mint kopog), aminek hallatán az ember hajlamos mélyládát keresni. Ilyet jellemzően a JBL és a HK hangszóróitól lehet hallani. Ebben a videóban (8:38-nál, odatekertem) Oluv pl. a Go+Play-t kóstolja össze a Boomster-rel (és mutat rá utóbbi hibájára). Na, ezek a "punchy" mélyek (főleg a HK-tól), amikre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő