- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
nem ismerem a sony hangkeltőket,az a kisebb még gagyinak is tűnik,de nem halottam nem is foglalnék állást velük kapcsolatban.a partyboxot sztem mediaban tudsz hallgatni hidd el hogy iszonyat meggyőző ha akarsz vele néha hangoskodni de szobában is brutál a mélye,nyilván erre van kihegyezve úgy mint a boombox,partybox 300at csak mediaban hallottam de ott akkora a tér hogy biztos hogy máshogy szól kisebb térben.Ha xtreme2ben gondolkodsz akkor inkább dockin szerintem,a jblnek több a mélye de a dockin sztem simán sokkal szebben szól,kevesebb pénzért.
Kertipartyra viszont kevés a dockin és a extreme2 is,nyilván tudsz egy normális hangerőt hozni velük de én soha nem szerettem,hogy egy technikát 100%on kelljen hajtani,hogy ne tudd túlkiabálni,de ezek már egyéni szempontok.nekem a dockin tökéletesen megfelel,lehet másnak meg nem is tetszik,egyrész,másrészt nincs két egyforma fül,szóval amikor valaki azt mondja,hogy az övé milyen szépen szól az nem biztos,hogy az másnak is hozza azt az élményt,ha igazán őszinték akarunk lenni...
általában a hangszóró feletti árcédula hozza az embereknek a minőséget.
Szóval ha jót akarsz akkor tényleg meg kell hallgatni a kinézett modelleket és ami Neked/fülednek tetszik azt kell megvenni,mert ajánlásra(megrendeled mielőtt hallottad volna) nagy csalódások tudják érni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tudományos Pandémia Klub
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest