Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
nem ismerem a sony hangkeltőket,az a kisebb még gagyinak is tűnik,de nem halottam nem is foglalnék állást velük kapcsolatban.a partyboxot sztem mediaban tudsz hallgatni hidd el hogy iszonyat meggyőző ha akarsz vele néha hangoskodni de szobában is brutál a mélye,nyilván erre van kihegyezve úgy mint a boombox,partybox 300at csak mediaban hallottam de ott akkora a tér hogy biztos hogy máshogy szól kisebb térben.Ha xtreme2ben gondolkodsz akkor inkább dockin szerintem,a jblnek több a mélye de a dockin sztem simán sokkal szebben szól,kevesebb pénzért.
Kertipartyra viszont kevés a dockin és a extreme2 is,nyilván tudsz egy normális hangerőt hozni velük de én soha nem szerettem,hogy egy technikát 100%on kelljen hajtani,hogy ne tudd túlkiabálni,de ezek már egyéni szempontok.nekem a dockin tökéletesen megfelel,lehet másnak meg nem is tetszik,egyrész,másrészt nincs két egyforma fül,szóval amikor valaki azt mondja,hogy az övé milyen szépen szól az nem biztos,hogy az másnak is hozza azt az élményt,ha igazán őszinték akarunk lenni...
általában a hangszóró feletti árcédula hozza az embereknek a minőséget.
Szóval ha jót akarsz akkor tényleg meg kell hallgatni a kinézett modelleket és ami Neked/fülednek tetszik azt kell megvenni,mert ajánlásra(megrendeled mielőtt hallottad volna) nagy csalódások tudják érni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest