- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Sajnos egy részt vannak fizikai határok,másrészt egy olcsó kinai gyártó nem készit minőségi hangzást. Szerintem a JBL Kilőve mert valóban túlárazott, amik jó ár-érték arányt képviselnek piacon legjobb vételek.
Earfun uboom, Anker Soundcore Motion, Dockin D fine. 50E alatt mindegyik ezekből mindegyik jó vétel. Már fent irtam a lehetőségeket, bár szerintem ha jobb hangzást akarsz ankkor Motion+ a minimum ami neked kellhet.
Ultimate Ears MegaBoom 3 is szerintem is inkább Hype, túlárazott nem hiszem jobbat szól mint a motion+. -
Zizi123
senior tag
JBL????
Barmelyiket veszed minimum duplajaba kerul, es igazan nem vagy elore 1 JBL Flip 3-al. A kihangositast felejtsd el. De ugy altalaban a JBL-t is, mert bar nem rosszak, de annyiert nem is jo vetelek.
"Ultimate Ears MegaBoom 3" ???
Az mar 50eFt+ os kategoria...
Ha mar van ra ennyi penzed, akkor tenyleg kar volt 1 Tronsmart-al kezdeni. Ebbol mar lehet jot venni. Az utolso hozzaszolasokban is volt tobb tipusrol is szo, ebben arkategoriaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest