Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Szia,
Köszi a gyors választ.
Engem a rengeteg pozitív vélemény (pl amazonon) után lep meg a minősége.
Ezek után küldöm vissza, még abban reménykedtem ez egy hibás darab, de ezek szerint nem.Ultimate Ears MegaBoom 3-at néztem utoljára ami tetszene, de nincs rajta vezetékes bemenet, lehet sosem kellene de ha egyszer mégis akkor zavaró, hogy nincs.
Nem feltétlenül szükséges ebbe az árban, lehet drágább is, ami tetszett ebben az a nagy akksi, nagy hangerő, vezeték + pendrive, sd kártya lehetősége.
Lehet jbl lesz jobb híján. Ha van valami tipped szívesen várom.Szerk: ja fontos, hogy hordozható (strapabíró) legyen és legalább ilyen szinten vízálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest