Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv! Mikor nekem meg lett a Sima Tronsmart T6 én is hasonlóan csalodtam. Persze ezért az árért, és ebből a méretből nem is szabad túl sokat várni.
Haveromnak ilyen T6 plus van, szombaton arról szólt a zene és lehet kicsit jobb mint a sima T6 de akkor sincs jó hangja. Vagyis nekem nem kéne ha arról volna szó, ha jobbat akarsz kerti party akkor nagyobb ligába kell lépni.
A Harman Onyx studió 3-4 ami Kertben is tud hangosan zenélni, esetleg a Dockin D Fine is elég hangos. Holnap megjön szóval tudok róla részletesen beszámolni, elég sok tényező van egy hangszórónál amit szemügyre kell venni.
Onyx studio 3 hálozatról 60 wattot tud, már csináltunk vele kültéri bulit. Azt bátran meren ajánlani, tuti nem hagy cserben. Az Akkuja egyetlen hátrány 2600 mah, de tény remekül szól és elég mélyre megy egy adott hangerőig.
Onyx Studio 4 3000 mah akkut kapot szóval egy kicsit ugradeltek rajta.
Esetleg aki merész házilag bővitheti az akkumulátort.Esetleg ird meg milyen árkategóriába keressel hangszórót, 20E alatt magyar rendelésből egyik legjobb a Divoom onbeat 500 2ND. Személyesen volt a birtokomba, nagyon ráver a tronsmartra. Talán a DOSS SOUND XL egyik super vétel, ha kicsit hifisebb hangzás kell akkor jól jön az aktiv mélynyomó a hangszóróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest