Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy Tronsmart T6 Plus-t mert ahogy olvastam a teszteket jónak számít ebben az árkategóriában.
Borzasztó csalódott vagyok.
Nem high end minőséget vártam de ez a low end hifi szintet se üti meg.Borzasztó alapzaja van bluetoothon keresztül, kábelen keresztül egy fokkal jobb de még úgy is zúg.
A hangerő állítás lag-el néha rossz irányba vált. Amúgy nagyon doboz hangja van.Alapvetően lakásban nem bömböltetném, de azért vettem, hogy kerti partiban hangosan is tudjon szólni. Nagyon alacsony hangerőn nem is hallatszik csak az alapzaj.
Arra lennék kiváncsi, ez tényleg ilyen minőségű vagy egy hibás darabot fogtam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Warships
- Kuponkunyeráló
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest