Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979
üzenetére
Szerintem ami 3ad annyi pénzért véleményesen közel van a Vifahoz, az igenis k.jó. Konkrétan odavolt a hangjától Oluv, és konkrétan melléteszi a Stockholmnak is, és ott próbálgatja össze a Stockholm hangzásával is, nézd csak meg.
Nyilván nem fogunk ezen összeveszni, én egy komolyabb cuccot se hallottam még élőben. Nem hallgatok jazzt, meg ilyen muzikálisabb darabokat se, és hangmérnök sem vagyok, világ életemben az ár-érték arányt kerestem, így Nekem megfelelne bármelyik Marshall. Persze a fejhallgatóm se 50ezer volt, így félrevezethetett az is, de amit én hallottam, meg amit Oluv mondott róla, miközben hallgatta, az engem meggyőzött.
Közben meg simán lehet, hogy nekem vmi sima party hangszóró kellene, mert úgyis rádiót, meg populárisabb zenét szoktam hallgatni, felesleges.
Erre a minirig 3ra ránézek, ez már tényleg a pöcsköszörű kategória, kíváncsi vagyok, hogyan hozza bármilyen komolyabb cucc szintjét.
Mondjuk te mit vennél 200ig, pop zenére, nem szimfónikusra. Mély is legyen, ha kell, David Guetta is adja rajta, ne csak Mozart?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 26
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Path of Exile (ARPG)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Banggood
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest