Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979
üzenetére
Szerintem ami 3ad annyi pénzért véleményesen közel van a Vifahoz, az igenis k.jó. Konkrétan odavolt a hangjától Oluv, és konkrétan melléteszi a Stockholmnak is, és ott próbálgatja össze a Stockholm hangzásával is, nézd csak meg.
Nyilván nem fogunk ezen összeveszni, én egy komolyabb cuccot se hallottam még élőben. Nem hallgatok jazzt, meg ilyen muzikálisabb darabokat se, és hangmérnök sem vagyok, világ életemben az ár-érték arányt kerestem, így Nekem megfelelne bármelyik Marshall. Persze a fejhallgatóm se 50ezer volt, így félrevezethetett az is, de amit én hallottam, meg amit Oluv mondott róla, miközben hallgatta, az engem meggyőzött.
Közben meg simán lehet, hogy nekem vmi sima party hangszóró kellene, mert úgyis rádiót, meg populárisabb zenét szoktam hallgatni, felesleges.
Erre a minirig 3ra ránézek, ez már tényleg a pöcsköszörű kategória, kíváncsi vagyok, hogyan hozza bármilyen komolyabb cucc szintjét.
Mondjuk te mit vennél 200ig, pop zenére, nem szimfónikusra. Mély is legyen, ha kell, David Guetta is adja rajta, ne csak Mozart?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest