- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A különbségek erősen realívak. Minél feljebb mész árban annál kisebbek lesznek. Ez igaz az egész hifi témakörre. A vifa szerintem különleges. Nagyon minőségi precíz, finom hangzás jellemzi. Aki party hangszórót keres annak, nem biztos hogy pont ez fog kelleni.
Én party hangszórót vennék akkor is a vifa oslo t választanám márkán belül. Ott minden megvan csak nekem az túl nagy volt.
Egyébként oluv is említette, hogy neki nem a kedvence a helsinki. Pedig régebben el volt szállva töle.
Vigyázz a minirig 3 mal. Kicsit olvass utána, nézz meg pár videot. A basszus sokat javult az új driverrel és a hangerő is. (új drivert kapott a modell frissétis alkalmaval)
Van fenn olyan video amit kültéren vett fel oluv külön ajánlott megnézni. Szerintem hozza. Olyannyira ezt gondolom, hogy én szerintem veszek is egyet valamikor. Olyan 54kra jön ki mindennel együtt.
Szerintem ebben az árkategóriában egyedül a denon envaya ami jobb mint a minirig. Egy árnyalattal. A nagyon nagy hangfalakat nem ide értve.Vifa Oslo. Gondolkodás nélkül. Esetleg copenhagen, ha tudnám, hogy nem hordozom. A vifa oslo hangerőben kb 2x annyit tud mint a jbl extreme ha jól emlékszem. Ne tévesszen a baráti nem boombox külső.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest