Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Ati1979 #5649 üzenetére
én nem azt akartam mondani, hogy a 250 nem jó, azon az adatbázison kívül nem hallottam még szólni. és ott is csak véletlenül, de megütötte a fülem, mennyire kiegyensúlyozott.
valószínűleg nagyon eltalálták, a hangolás sokkal többet számít, relatíve drága alkatrészekből is lehet vacak dolgokat kihozni, és kiváló mért paraméterekkel bíró cucc is szólhat pocsékul - ez tehát nem predesztinál semmire, max megkönnyíti a tervezők dolgát .(valószínűleg azért is használtak a 100-asban sima 18650-es Li-Ion aksit beforrasztva, hogy valahol fogjanak a gyártási költségeken. )
szóval csak hangosan gondolkodtam, miért lehet gyengébb a 150-es, mint a 100-as... és az, hogy egy sikeres dolgot lebutítanak, hogy több pénzt keressenek, nos ez bár ördögtől való, de nem egyedi eset lenne. a marketingesek már csak ilyenek.a német használt cikken most is van fenn egy szép 250-es 75-ért, ráírtam, odaadná-e 70-éer szállítással, de nemet mondott (előtte volt már, aki adta volna, de a szállítva 25 eurós 100-as nekem jobb vételnek tűnt. nem beszélve arról, hogy ez nálam csak nagyon periférikusan lesz használva, és akkor is inkább csak háttérzenére, beszélgetés alá, kis hangerőn. inkább férjen be a zsebembe, az fontosabb szempont. elhagytam a clip2-met, annak kerestem utódot.
@(#5648) carl18 : a dockinban azért szintén elég komoly driverek is vannak, ahogy láttam, és ráadásul 2 utas(!) nem csoda, ha jól szó, minden adott hozzá. de az már nekem sokkal inkább versenyez egy PC hangfal szettel, vagy a hordozható szoba hifivel (mivel elég nagydarab, ráadásul nem is vízálló)
Új hozzászólás Aktív témák
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest