- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Krill77 #3398 üzenetére
Igen szerintem lehetséges összehasonlítás nélkül is tesztelni egy terméket és igen szerintem lehetséges kijelenteni, hogy ennek ellenére nem múlja felül más ennyi pénzért. Lehet ilyen jó mint ez, de jobb biztosan nem. Ugyanis nem azt írtam, hogy ez a legjobb. De...lehet Youtube tesztet hallgatni, lehet boltban más eszközöket hallgatni, lehet mások véleményét kikérni (párom) akik már munkájukból adódóan 30 féle Bt hangszórót hallottak de elmondásuk szerint ennél még a 20e+ sem jobb akkor igenis ki lehet jelenteni amit írtam. Mivel rengeteget hallgattam már én is de nem otthon nem ugyanabban a szobában és nem egyszerre ezzel így nincs (teszt)összehasonlítási alapom még is most is állítom, hogy "Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást"
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest