- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Krill77 #3398 üzenetére
Igen szerintem lehetséges összehasonlítás nélkül is tesztelni egy terméket és igen szerintem lehetséges kijelenteni, hogy ennek ellenére nem múlja felül más ennyi pénzért. Lehet ilyen jó mint ez, de jobb biztosan nem. Ugyanis nem azt írtam, hogy ez a legjobb. De...lehet Youtube tesztet hallgatni, lehet boltban más eszközöket hallgatni, lehet mások véleményét kikérni (párom) akik már munkájukból adódóan 30 féle Bt hangszórót hallottak de elmondásuk szerint ennél még a 20e+ sem jobb akkor igenis ki lehet jelenteni amit írtam. Mivel rengeteget hallgattam már én is de nem otthon nem ugyanabban a szobában és nem egyszerre ezzel így nincs (teszt)összehasonlítási alapom még is most is állítom, hogy "Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest