- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
<Adamsky> #19602 üzenetére
"O.K. csak akkor én meg erre azt mondom, hogy ezek (általában) "kanócos" hangszórók. Ha meg már "fix" a cucc, akkor én nem akarok ilyenekkel bohóckodni. Akkor veszek két hangfalat + erősítőt, oszt' heló. Azt már csak félve merem leírni, hogy én Marshall-ból még nem hallottam jót."
Teljesen igazad van. Marshall-t én sem hallottam, csak jól néz ki. De van ahol ez az igény.
Amúgy én is inkább abba az irányba mennék el amit írtál, ha fixen a polcra kellene valami hangkeltő (egy kisebb erősítő (ami tud BT-t mondjuk, vagy Wifit) + egy pár normális polchangszóró). Árban is hasonló, minőségben meg biztosan sokkal jobb. -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19602 üzenetére
hát akkor ebben nagyon eltérő véleményünk nekem pont ebből hangfal+ erősítő kombótól lett hányingerem(15 év alatt)már az állandó kábelek stb... inkább vettem egy kanócos pb ultimatet itthonra de inkább vennék bármi kanócos hangfalat itthonra aminek csak egy áram kábel kell (akár twsben is) oszt cső
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest