Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nekem volt szerencsém egy osztrák MM-ban kipróbálni párat és a JBL Charge 2 nagyon jónak tűnt a kiállítottak közül és árban pont ennyi.
Itthoni műszaki boltokba be kell menni és sok helyen ki van állítva pár és lehet tesztelni őket! Összekapcsolod a telefonoddal Bluetoothon aztán lehet próbálgatni. -
BaLee
addikt
Úgy gondoltam érdemes lenne nyitni egy ilyen topicot, mivel nem nagyon találtam se ezen a fórumon se úgy általánosságban Magyarországon olyan oldalt ami ezekről a hangszórókról szólna.
Az elmúlt 1 évben elég nagy fejlődés történt ebben a szegmensben, most már van pár olyan megoldás ami kompakt mérete ellenére egész jól szól.
Akinek van tapasztalata, esetleg rendelkezik ilyen hangszóróval leírhatná ide a tapasztalatait.
Nekem csak egy Sony SRS-BTV5 hangszóróm van és lehet szeretnék majd egy kicsit komolyabbat.
Ezzel annyi a gond kicsi a teljesítménye (1.2W) így rádióműsort hallgatni még elmegy, de zenéhez nem a legjobb. Hangereje nem rossz csak a mélyek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő