- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Ne is keress tovább. Motion Boom az eu.soundcore.com-ról. A szállítás 5EUR. Gyorsan itt van általában a cucc. Nekem is ez van, nagyjából én is arra használom, mint amit te is írtál. Teljesen jó. Akku elég sokáig bírja, szépen szól, korrekt mélyeket ad ki magából. Elvileg vízálló is (én azért nem próbáltam ki). Telefonos alkalmazásból lehet ekvalizert is állítani.
Szépnek mondjuk nem szép.. Meg nekem kicsit hiányzik róla a microSD foglalalat, hogy ne kelljen mindig telefon is a zenéhez. Illetve, mint minden ilyen kis hangfalnál, ennél is nagyon sokat számít az elhelyezés. Az udvaron már a mélyek se olyan ütősek, és a hangerő is el tud fogyni. De ezek ellenére 30k-ért kiváló szerkezet.
Nekem van mellette még egy DOSS Soundbox XL is, ami nekem valahogy szebben, kiegyensúlyozottabban szól. Kevesebb méllyel, de tisztább és szebb magas és középtartománnyal. De mégis tízből nyolcszor a Boom-ot viszem magammal. -
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Az itt sokszor ajánlott és általad is írt Ankerral nagyon nem lőhetsz mellé.
Korrekt hang (főleg ezen az áron) és arra a felhasználásra amire neked kell bőven jó vétel lenne.
Autószereléshez,kerti munkákhoz (persze nem a kert másik végéből hallgatva),bográcsozáshoz/grillezéshez használom.
1,5éve van meg,én teljesen elégedett vagyok vele.Persze JBL Boombox/Partybox hangot ne várj,azok más ligában játszanak (árban is),de jó hangja van a Motion Boomnak,az ára ehhez képest meg barátinak mondható.
Mondjuk szépségversenyen díjat nem fog nyerni,de egy BT hangfalnál szerintem nem is ez az elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest