- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
stellaz #13040 üzenetére
Ez a 360°-os lefedés amúgy nem teljesen hülyeség (már eleve hogy a hang is 360°-ban terjed alapból)
de most komolyan, a Sony vmit jól kitalálta ezekben. Persze ha befordítod magad felé szembe, akkor hallod mennyire meg van emelve ehhez a magas kompenzációként, de pl. én azt csinálom, mint amit a faszi is magyaráz a videóban, hogy aláteszek egy nagy gumigyűrűt és beforgatom 45°-ba. A két XB13-at is mikor hallgattam, tökre jó volt így, semmi hiányérzetem nem volt (a mini jacken kívül persze), szóval hangra, hangerőre sem. Ilyen cuccról eleve nem ordítatja az ember a zenét sztem, arra más való. De ha az ágyra letettem, mellettem már talán túl hangos is tudott lenni, a basszus rezgéseit meg elég rendesen átvezette a matracra, az is érdekes volt! Szóval ha aux in lenne az XB13-on én nem biztos hogy mást keresnék az áráért. Hallgass meg egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Árat emel a Spotify
- Sorozatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- További aktív témák...
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest