- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1279 üzenetére
Ha 2 év múlva 24 óra helyett "csak" 12 -t fog menni egy töltéssel, nekem még az is bőven jó lesz.
(Sőt, ha 5 év múlva már csak 5 -öt, még az is.) Aztán ha végképp kinyiffan az akku, akkor még mindig ott van az adapter amit adnak mellé vagy az akku csere "lehetősége" (DIY).
Én is úgy gondoltam, hogy ha - mint ajánlottad is - 34 -ért jó vétel, akkor 30 -at már nagyon meg kell, hogy érjen.
Egyébként a MediaMarkt akciózta ennyiért, úgyhogy az eredetisége felől nem aggódom.A hang irány dologra szerintem a sarokba rakás jó megoldás lesz majd. Szabadban meg gondolom ahogy távolodok, mint egy tölcsér egyre szélesebb teret fedhet le maga előtt, így ott is csak jól kell elhelyezni és akkor nem lesz majd gond.
Már csak azt kell valahogyab kibírnom kivárni, hogy megérkezzen végre valamikor a jövő héten! Már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest