- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1279 üzenetére
Ha 2 év múlva 24 óra helyett "csak" 12 -t fog menni egy töltéssel, nekem még az is bőven jó lesz.
(Sőt, ha 5 év múlva már csak 5 -öt, még az is.) Aztán ha végképp kinyiffan az akku, akkor még mindig ott van az adapter amit adnak mellé vagy az akku csere "lehetősége" (DIY).
Én is úgy gondoltam, hogy ha - mint ajánlottad is - 34 -ért jó vétel, akkor 30 -at már nagyon meg kell, hogy érjen.
Egyébként a MediaMarkt akciózta ennyiért, úgyhogy az eredetisége felől nem aggódom.A hang irány dologra szerintem a sarokba rakás jó megoldás lesz majd. Szabadban meg gondolom ahogy távolodok, mint egy tölcsér egyre szélesebb teret fedhet le maga előtt, így ott is csak jól kell elhelyezni és akkor nem lesz majd gond.
Már csak azt kell valahogyab kibírnom kivárni, hogy megérkezzen végre valamikor a jövő héten! Már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest