- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Sziasztok.
Van egy BlitzWolf BW-F2 hangszórónk. KATT
Azon kaptam magunkat, hogy mostanában eléggé sokat hallgatunk rajta telefonról sztrímelt dolgokat. Az erősítőt szinte egyáltalán nem kapcsoljuk be. És szerintem eljött az idő a váltásra, részben pont emiatt, hogy ha már ennyit használjuk, akkor szóljon kellemesebben.
Úgy nagyjából fogalmam sincsen, mit szeretnék helyette.
De könnyen hordozható méret kellene, az tuti. Igazából az sem árt, ha kissé gyerek biztosNéztem a JBL flip 5-öt illetve a charge 4-et. Viszont mindkettő 1 hangszórós, ha jól értettem... Az nagy gond? Nálam mondjuk nem éppen jó pont.
Illetve úgy összességében nem tudom a JBL hangszórói mennyire vannak túlárazva? Érdemes helyette valami más márkát nézni, mit ajánlanátok? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest