- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skillet #10760 üzenetére
Nekem nem probléma, hogy ilyen. Mert kb észre sem veszem a rendszeres használat miatt. És egy töltőre dugással már meg is van oldva a "probléma". De leírtam, hogy van egy ilyen tulajdonsága. Majd jim76 tudja, hogy neki ez mekkora traumát okoz.
Akinek ez gond, az nem fog ilyet venni. Ahogy én sem vettem Motion +, mert nekem az elfogadhatatlan, hogy a normál, kiegyenlített hangzásra csak eq-val képes. -
válasz
Skillet #10758 üzenetére
Ha három nap alatt merülne le, arra azt mondom probléma. A majdnem két hét számomra amúgy is értelmezhetetlen időtáv, mert nem azért vettem, hogy hetekig őrizgesse a töltést, mert lehet, hogy egyszer be lesz kapcsolva valamikor tavasszal. Aki hetente legalébb kétszer használja, az észre sem veszi, hogy a használaton kívül is merül Aki meg hébe-hóba pár hetenként bekapcsolja, az nem Denont vesz 60 ezerért.
-
Cyborg
őstag
válasz
Skillet #10112 üzenetére
Igen. Ellenáll a véletlen vízbeesésnek, 1 méteres mélységben akár 30 percen át.
Por ellen nincs hitelesítve, de azért legyünk őszinték egymással, ha a vizet bírja, valamennyire a port is bírnia kell....azt is el tudom képzelni egyéként , hogy így olcsóbb a hitelesítés, ráadásul a vízállósag sokkal jobb vevőcsalogató, mint a porállóság. Persze ez csak az én elméletem, nem mélyedtem bele.
-
carl18
addikt
válasz
Skillet #10112 üzenetére
Az IPX7 minősités viz és porállóságot jelez. Az IPX 6-tól már por behatolása ellen védelemnek minősül.
#10113Czimby
Igen nekem is 114 euro lett tavaly a vége szállitással.
Amúgy nekem teljesen megfelelt a sima D Fine is, ez is sokat bir és szépen szól.
Mondjuk ritkán láttam a D Fine +-t is jó akcióban, ha csak 5000-6000 ft az eltérés akkor jobban megérné a plus kiadás.
Mondjuk most végre reális árba megy, a D Fine + 120 euro.
Mikor én vettem akkor volt vagy 35-40 euro a kettö között, igy nekem nem érte volna meg a felárat.
Aztán mikor meg volt a D Fine rá pár hónapra láttam egyszer akciósan 111 euroba a D FIne+-t! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9965 üzenetére
"Vagy nincsenek ilyen dolgok?"
Nem tudok ilyenről. Én azt szoktam, hogy loop-olva bedobom a PowerAMP-ba mindenféle EQ beállítás nélkül, és járatom 2-3 órát (aztán később v. másnap megismétlem). Az Anker esetén 40% hangerőn tettem mindezt (a link-elt cikkben közepes hangerőt javasolnak). Mondjuk nem árt, ha el tudod tenni a hangszórót ez idő alatt valahová, ill. nem vagy a közelében, mert azért ezeket a "bejáratós hangokat" nem egy nagy élmény hallgatni -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9963 üzenetére
"Érdemes a Motion+t bejáratni?"
Ártani, biztosan nem árt. Én az IsoTek - Full System Enhancer & Rejuvenation Disc-et szoktam rázavarni az újonnan beszerzett eszközre. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9897 üzenetére
A pozitívumokra nem térnék ki, mert azt már tényleg sokan "megénekelték" ...
Hibák, ill. amiben jobb lehetne:
A legnagyobb negatívuma szerintem is a ház anyaga. Sajnos ezen a Soundcore 2 óta (volt ilyenem) nem változtattak. Attól nem félek, hogy kopni vagy hámlani fog. Viszont időnként tisztítani kell, különben - a sok ujjlenyomat okán - nagyon gusztustalanul fog kinézni.
A BassUp gomb - ebben a formájában - szvsz. nem az igazi. Hasznosabb lenne, ha ez egy sima EQ gombként működne, és a flat és a legutoljára - a mobil alkalmazásban - beállít hangzáskép között kapcsolna. Most gyakorlatilag csak a BassUp-ot (ami csak a mélyeket emeli meg) kapcsolja ki-be.
Mobil alkalmazás: szuper lenne, ha le lehetne menteni, ill. visszatölteni a custom EQ-kat. Ennek hiányában már az is nagy előrelépés lenne - és kb. 2 perc programozás - ha az EQ-ban lenne valamilyen beosztás, hogy a user legalább meg tudja jegyezni, hogy hány dB-t emelt vagy csökkentett az adott sávon. Én a gyárilag beépített hangzásképeket is szerkeszthetővé tenném, hogy ha kell, bele lehessen nyúlni (aztán egy "reset"-el visszaállítani az eredetit).
Az automata kikapcsolásnál jó lenne, ha nem csak töltőre dugva maradna bármeddig bekapcsolva (most ugye csak 10, 30 ... stb. percekre lehet ezt állítani, nincs Off). Az viszont nagyon vagány, hogy az alkalmazásból ki lehet kapcsolni a hangszórót. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9867 üzenetére
" ... már Magyarországon van ... "
Nekem már itt pihen a szobában a csomag. Sajna kibontani sem volt még időm. Majd este / délután. Egyébként tényleg döbbenet, hogy milyen gyorsan ideért (ennyi pénzért meg pláne)."Rendeltem még egyet ... "
Gondolkoztam én is, hogy rendelek még egyet-kettőt ajcsiba (mondjuk karácsonyra v. szülinapra) valakinek a családban, de egy gyors kör-e-mail alapján senkit sem hozott lázba. Akkor meg nem erőltetem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9857 üzenetére
"Nagyon etikátlan lenne ... ?"
... 3$ miatt én biztos nem tenném. Valamint gyanítom, hogy erre már gondoltak az Ali-nál.(#9856) Cyborg
"... én sem tudom, pontosan hogyan működik."
Végül is van benne egy minimális logika. A Tribit-nél mindig akkor Áfa-val számolnak, mint az áruházat üzemeltető országban van (UK: 20%, DE: 16%)
Az Anker pedig nettósít, aztán rácsapja a célország Áfa-ját. Én legalábbis így látom.
Jogilag - tudtommal - utóbbi a helyes. Más kérdés, hogy ha átmész az osztrákokhoz, ott veszel valamit pl. a MM-ban, akkor nem fogod visszakérni az osztrák Áfa-t a határon, majd fizeted be itthon a magyart. De, majd aki jártasabb ebben, kijavít -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9839 üzenetére
"Érdemes a store - ból még egy - 3$ kupont is behúzni rá, így a vége 77.25$."
Ez a 3$ kupon eddig vagy nem volt, vagy elkerülte a figyelmem. Azt láttam, eddig is, hogy van rá mennyiségi kedvezmény (lehet érdemes lett volna összeállni, ááá ... ennyire ne legyünk skótok
) Nekem a Revolut "zsebemben" volt még 301 Ft-s dolcsi, úgyhogy picit még jobban jött ki a dolog. Na, kíváncsi leszek ...
-
B1T3
Topikgazda
válasz
Skillet #9805 üzenetére
Én úgy látom, hogy nagy a Mac Audiónál nagy a szórás minőségben. Nem tudom, milyen arányban terveznek vagy csak simán logóznak termékeket, de már láttam párat visszaköszönni más márkanév alatt. Van is egy BT Elite 2000 tőlük, amely anno 6990 Ft-ért viccesen jó ajánlat volt, de pl. a BT Elite 5000 meg egyenesen a legrosszabb bluetoothos cucc volt, amit valaha hallottam. Szóval nem tartom kizártnak, hogy ár-érték arányban lehet még jót kifogni, de ha lehet, érdemes meghallgatni vásárlás előtt (a helyi Euronicsban sok ki volt állítva, amikor legutóbb arra jártam).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Skillet #9805 üzenetére
"Nemsokára 80.25$ lesz az Anker soundcore motionplus ... "
B@**us! Az egy elég erős ajánlat!
"Tokkal-vonóval" ~11e Ft-vel jobb ár, mint a német Amazon-on (mióta Áfa-znak, egyre kevésbé versenyképesek). Semmi szükségem egy ilyen / újabb bt. hangszóróra, de ez megmozdította bennem a konzumidiótát -
tlala
addikt
válasz
Skillet #9802 üzenetére
Mac Audio BT Elite 3500-ast volt szerencsétlenségem meghallgatni, az ellenségemnek sem ajánlanám.
Zéró basszus. -
carl18
addikt
válasz
Skillet #9798 üzenetére
Az Anker jó választás, ha viz és porálló kell ami jól szól és sokáig birja talán Earfun go. Nekem is két hangszóróm van, a kisebb viz és por álló. Igy azt fogom be én is mindenre, 60% hangerő mellet szerintem egy 20 órát lazán el zenél.
Esetleg másik módszert vannak ez a szövet szatyrok, azon jól átmegy a hang de a port visszonylag megfogja. Esetleg vannak az a vékony anyagú hátizsákok. Abba is bele rakhatnád az ankert, és teljes mértékben védené a portól. A Hangját meg nem befolyásolja semmilyen mértékben!Aliexpressen is van olcsón ilyen zsák, ami remekül védeni a por ellen. Igy nem kell 2 hangszórót venni!
-
-
carl18
addikt
válasz
Skillet #9786 üzenetére
Üdv!
Nos ha hangszórót akarsz akkor valóban a JBL kicsit túlárazott.
Az ajánlásom attól függ játszik-e külföldi rendelés is, mert 30E forintos/100 euros kategóriában az Anker Soundcore motion + az egyik legjobb. Egy 1 kg és még pont hordozható kategória, ami te leirásod alapján nem hátrány.
Talán ha nem gond a 2 kg súly akkor a Dockin D Fine is ott van ami nem sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest