- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9298 üzenetére
Sajnos nincsen olyan minőségi felvevőm amivel ezt kibírnám vitelezni. Hangerőre szerintem a jbl nyerne, de én még soha nem toltam fel maxra a Salt
Azért nem mert a hangerő nekem elég amit ad. A bútort és az ablakot félhangerőn vagy kicsivel fölötte simán zörgeti ha olyan a zene. Összességébe a partybox 300 teljesítményét hozza 80%-ba. Az aksi kiváló és olcsón cserélhető állítólag nagyobbra is. Különben se egy ligába tartoznak csak leírtam a véleményem. Inkább ár érték arányba verhetetlen a Sal. A Sal volt 30 ezer a jbl 120 volt fél éve kb. Ha valaki eljön valami jó kamerás felvevővel akkor csinálhatunk tesztet is Nagykőrösön
Talán lehet, hogy én jót fogtam ki és tényleg van szórás köztük ezt se vitatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged