- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9298 üzenetére
Sajnos nincsen olyan minőségi felvevőm amivel ezt kibírnám vitelezni. Hangerőre szerintem a jbl nyerne, de én még soha nem toltam fel maxra a Salt
Azért nem mert a hangerő nekem elég amit ad. A bútort és az ablakot félhangerőn vagy kicsivel fölötte simán zörgeti ha olyan a zene. Összességébe a partybox 300 teljesítményét hozza 80%-ba. Az aksi kiváló és olcsón cserélhető állítólag nagyobbra is. Különben se egy ligába tartoznak csak leírtam a véleményem. Inkább ár érték arányba verhetetlen a Sal. A Sal volt 30 ezer a jbl 120 volt fél éve kb. Ha valaki eljön valami jó kamerás felvevővel akkor csinálhatunk tesztet is Nagykőrösön
Talán lehet, hogy én jót fogtam ki és tényleg van szórás köztük ezt se vitatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest