- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na ez az hogy egy fiatal feltölt egy videót egy hulladékról és bumm 55E nézettség. FAKE JBL XTREME 2.0 MEGÉRI?!
Sajnos a youtube nézettség már rég nem a szakértelmen és tudáson alapul. Én arra gondoltam az amazon lehet azért vette el oluvtól a jutatásait mert nem tetszett nekik ahogy irányitja a vásárlókat.
Erről jutt valami még eszembe, a Kedvenc Táncos Bandám "Melbourne Rockers " 2007-2011 között nagyon népszerüek voltak és hatalmas divat volt akkoriban az eredeti Melbourne Shuffle.
Ők a világ legjobb shuffler bandája, manapság még is a csámpás "Picsa" mutogató lányok több nézettséget érnek el.
Ez egy hasonló sztory mint oluvnak, Hiába a szakértelem ha nincs értékelve. Példaképeim a régi időkből
Pae világszinten ismert táncos
A Régi youtube még kidobta a keresőre rögtön a Wedancehard táncosok videót, szerintem az a probléma a youtube algoritmusa is nagyon megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest