- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8657 üzenetére
Csak képek alapján gondoltam, hogy a Mi Square Box 2 és az Anker Soundcore között nincs olyan nagy különbség, de összehasonlítva a pontos méreteket az Anker leginkább "vastagságban" körözi le (ami a hangnak biztos jót tesz), meg a nagyobb akku miatt nehezebb is.
Rendelt mostanában valaki kínából, hogy amúgy mire lehet számítani szállítási időben? Egy másik topikban még március végén kérdeztem ezt, akkor simán mondtak többen is 2 hónapja valahol a világban hánykolódó csomagokat.
Franc essen bele, hogy nem tegnap rendeltem meg ezt: [link] Éppen akciós volt és még szállítással együtt is megállt volna 10k alatt. Bár ez már egy elég régi cucc, csak BT 4.0-t tud, ami laptophoz oké, de a telefonom már sokkal naprakészebb (BT 5.0, A2DP, AptX HD, stb), nem tudom ebben (vagy minimálisan megnövelt) árkategóriában van-e valami, ami ebből profitálni tud, vagy inkább engedjem el és jó ide a BT 4.0 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest