- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8657 üzenetére
Csak képek alapján gondoltam, hogy a Mi Square Box 2 és az Anker Soundcore között nincs olyan nagy különbség, de összehasonlítva a pontos méreteket az Anker leginkább "vastagságban" körözi le (ami a hangnak biztos jót tesz), meg a nagyobb akku miatt nehezebb is.
Rendelt mostanában valaki kínából, hogy amúgy mire lehet számítani szállítási időben? Egy másik topikban még március végén kérdeztem ezt, akkor simán mondtak többen is 2 hónapja valahol a világban hánykolódó csomagokat.
Franc essen bele, hogy nem tegnap rendeltem meg ezt: [link] Éppen akciós volt és még szállítással együtt is megállt volna 10k alatt. Bár ez már egy elég régi cucc, csak BT 4.0-t tud, ami laptophoz oké, de a telefonom már sokkal naprakészebb (BT 5.0, A2DP, AptX HD, stb), nem tudom ebben (vagy minimálisan megnövelt) árkategóriában van-e valami, ami ebből profitálni tud, vagy inkább engedjem el és jó ide a BT 4.0 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest