Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocoka75
tag
Eről mi a véleményed https://imagazin.hu/beoplay-a1-teszt/
és ne az árát nézd nem vagyok a pénzem ellensége ,de eldöntöttem max 70 ezret szánok az egészre . ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ami ez alatt van az mindegyik szar ,amit ajánlottál az is tetszik lehet ,hogy meglepem vele az asszonyt mindig nyaggat neki is kéne ,mert ami most van az katasztrófa pl DOCKIN D FINE is tetszetős darab biztosan szépen szól .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- World of Warships
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és ne az árát nézd nem vagyok a pénzem ellensége ,de eldöntöttem max 70 ezret szánok az egészre . ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ami ez alatt van az mindegyik szar ,amit ajánlottál az is tetszik lehet ,hogy meglepem vele az asszonyt mindig nyaggat neki is kéne ,mert ami most van az katasztrófa pl DOCKIN D FINE is tetszetős darab biztosan szépen szól .