Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
jocoka75
üzenetére
Barátnőmnek Tronsmart Element T6 van.Szépen szól nagyon. Én a Tronsmart Element T6 plus-szal szemezgetek. Jelenleg most egy BLITZWOLF BW-AS2-om van.Alkalmivétel volt olcsón jutottam hozzá..
Nagyon szép a hengja.Mélyben is jó.Csak hangerőben lehetne picit combosabb.Meg nem a leghordozhatóbb a formája
Meg komolyabb kertipartikhoz van egy SAL PAR 220BT.Nagyon jó kis cucc. -
gtamate2
veterán
válasz
jocoka75
üzenetére
Sosem értettem, hogy miért venne bárki is hasonló presztízshangszórót, amikor ezért az árért cserébe a kisebb-közepes gyártók nagyjából mindenben odaverik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a beoplay a1 rossz cucc lenne, de az árának a felét talán megéri. A cikk egyébként egy fizetett hirdetés, ne tévesszen meg.
-
Cyborg
őstag
válasz
jocoka75
üzenetére
Szia,
nem akarlak befolyásolni, jó hangszóró a Bose, de a Tribit Maxsound Plus ~15 ezerért hozza a soundlink mini 2 szintjét. Nekem Tribit van, kollegámnak Soundlink Mini 2, a Tribit hangosabb, a Bose icri-picirit több mélyet ad közepes hangerőn, de összességében nincs különbség köztük, csak a 3x-os ár.
A lent említett Doss XL, és a sláger Anker Soundcore motion+ fele annyi pénzért egész biztosan 3x "körbehugyozzák" azt a kis Bose-t.
-
RetepNyaraB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szombati hardverbüfé
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Microsoft Edge
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest