Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Viktor89
üzenetére
Jól néz ki!
Kár, hogy nem láttam hamarabb, mivel keresgéltem egy ideig én is! Ez tetszetős, az különösen tetszik, hogy több hangszóró is van benne!
Nekem az egyik szempont az lenne, hogy a bekapcsoláskor, vagy BT csatlakozáskor ne ordítson, mint egy hülye! Nem értem, hogy az ilyen dobozok tervezőinek miért jó az, hogy a harmadik szomszéd is hallja ha bekapcsolod!
Aztán egy ilyen lett belőle, 28.-án ütöttem le. Érdekessége a dolognak, hogy Japán a kereskedő, a vásárláskor free shipping volt a szállítás, most meg ahogy visszamegyek az oldalra, azt írja, hogy Magyarországra nem szállít! Gyorsan vissza is néztem a leveleimet, de köszönte a rendelést, úgyhogy remélhetőleg meg is fogom kapni! Lehet, hogy az én rendelésem döbbentette rá, hogy ide szállítani nem rentábilis?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest