Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja kérdeztem,hogy ezek a 20k alatti bluetooth hangszorók hogy szólhatnak hasolnó árkategórás micro hifi rendszerekhez képest, Akkor helyre lettem téve,hogy meg sem közelítik őket. Azóta rendeltem egy DOSS Soundbox xl-t alli-ról 16.865Ft-ra jött ki(6 munkanap alatt itt volt) és azt kell,hogy mondjam,hogy sokkal szebben szól mint az itthon található két micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25)
Szerintem ennyi pénzt nagyon megért és nem bántam meg,hogy nem hallgattam akkor arra aki azt mondta,hogy közel sem fognak olyan jól szólni. Bátran ajánlom mindenkinek,akksija is nagyon jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest