Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Oké rendeltetés szerű használat?
Veszek egy videókártyát, de nem hajtók ki 100%-ra 
Figyelj kezdjük ott olyan sokat eleve nem vettek itt extremet az ára miatt, főleg ami régen volt 90E Hufért elég drága. Annak meg mi értelme hogy az ember fél hangerőn használja, de haveromnak a Charge 2+ is kifingott, én a Sony SRS 300-at elég sokat használtan teljes hangerőn, és annyira tartós hogy még el is tudtam adni.
Következő tulaja se kíméli, és le is ejtette azóta ( ami nálam egyszer se történt meg) És még így is működik.Azért megnézném a Extreme ezek után működne-e még
De bármelyik JBL bluetooth hangszórónak megkérdőjelezném az élet tartalmát. Nagy részük szemétként végzi, max azon maradnak meg amiket a vevőnem is használt.De majd egyszer beszerzek valami JBL-t aztán meglátjuk mennyire tartós

Jó lehet védeni, meg kifogásokat találni hogy több terméknél több a hiba, de könyörgöm azért magyarba tuti nem fogyott több millió az Extrémből, és én csak abból indultam ki amit magyar vélemények írtak róla.
Aki meg Volt D D FINE az írta is hogy a töltővel volt az egyetlen gond, nem adott neki elég áramot.
Rendelt még egyet és a következő generáció töltöje már kétszer olyan erős és azzal tölt is rendesen.Nem is akarom lemenni a Fanboy vitába, de nem értem miért nem lehet elfogadni a JBL is csak a haszon hajtja.
Ha az élettartalmat nézni az ember, szerintem a Sonyk sokkal jobban bírják.+ Itt van nálam a Tronsmart T6, elég olcsón vettem volt kétszer le ejtve és nem egyszer ment csutka hangerőn még se fingott még ki. Azért csak mert kínai elég tartósnak tűnik, nyilván van hibája de ezért az árért nem kap jobbat az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- GTA VI
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Veszek egy videókártyát, de nem hajtók ki 100%-ra
De bármelyik JBL bluetooth hangszórónak megkérdőjelezném az élet tartalmát. Nagy részük szemétként végzi, max azon maradnak meg amiket a vevőnem is használt.